14. maaliskuuta 2010

Batman ½- vuotta & sisäsiisteyspartyt


Batman täytti kuin täyttikin sen puoli vuotta. Niin ne lapset kasvaa... Aamulla Tommi kävi Batmanin kanssa juoksulenkillä, koska nythän Batman on jo iso poika ja jaksaa juosta. Sitten Batman sai puolivuotiskakun ja sen jälkeen otettiin vähän virallisemmat puolivuotiskuvat. Tommin kanssa syötiin jäätelöä. Että semmoset pirskeet meillä tänään. Ja siis niin, samalla ne luvatut sisäsiisteyspartyt. Sen kunniaksi laitoin kakkuun kokonaisen purutikun, enkä vain puolikasta...

Jaan Batmanin kakkuohjeen nyt teidän kaikkien kanssa, koska se oli Batmanin mielestä niin herkullinen, vaikka siinä ei ollutkaan nakkeja. Ensi kerralla sitten niitäkin.

Batmanin puolivuotiskakku


Kakkuun tarvitset 2 hieman kuivahtanutta paahtoleipää, 1/3 pötköä Best-In -koiranmakkaraa, söpöjä luunmuotoisia ja värikkäitä raksuja, niitä littanoita herkkutikkuja, purutikun, juustoa ja savustettua voileipäkinkkua.



Laita kahden leipäviipaleen väliin reilusti koiranmakkaraa. Lätki koko komeuden päälle vielä lisää koiranmakkaraa. Koristele luun muotoisilla ja värikkäillä raksuilla, herkkutikuilla jne. Pisteenä i:n päällä on savukinkusta väsätty ruusuke keskellä kakkua. Helppoa, nopeaa ja herkullista!




Meillä ainakin katosi toi kakku parempiin suihin melko nopeesti. Itse en ehtinyt valitettavasti maistaa ollenkaan, joten omakohtaista makuarviota en voi antaa. Batman kuitenkin lotaisi kakun menemään semmoseen tahtiin, että luulen sen maistuneen vähintään ihan hyvältä.

Nyt kun juhlat on juhlittu, niin toivon, että en enää löydä lattialta yhtäkään pissiä, ok Batman?


P.s. Jatkot on tänään Puistolan koirapuistossa noin klo 18.00 alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!