9. toukokuuta 2010

Vinkkejä miehille ja naisille 100 vuoden takaa


Sain isältä etukäteissynttärilahjaksi ulkoisen kovon, joten siivoilen nyt konetta: Mitä säästetään ja mitkä lentävät formatoinnin mukana bittiavaruuteen. Löysin sitten tämmöisen reilut sata vuotta sitten kirjoitetun Vinkkejä miehille ja naisille, jonka olen joskus jostain internetistä löytänyt. Kirjoittajaa ei ole jutussa mainittu,  mutta hänen on täytynyt olla asialleen omistautunut rouvashenkilö. Ottakaa vakavasti!



1. Viisas nuori vaimo suostuu viikottain enimmillään kahteen seksuaaliseen kokemukseen. Ajan kuluessa hänen tulisi tehdä kaikkensa vähentääkseen kokemusten tuheyttä. Sairauden, unisuuden ja päänsäryn teeskentely ovat hänen parhaita ystäviään tässä asiassa.

2. Useimmat miehet ovat luonteeltaan melko perverssejä, ja jos heille antaa pienenkin tilaisuuden, he ryhtyvät iljettäviin toimiin, joihin kuuluu normaalin aktin suorittaminen epänormaaleissa asennoissa, neisen kehon nuoleminen ja oman riettaan ruumiinsa antaminen naisen nuoltavaksi.

3. Viisaan vaimon tavoitteena on, ettei mies koskaan näe hänen alastonta ruumistaan eikä salli miehen esiintyvän hänen edessään alastomana.

4. Monet naiset ovat havainneet hyödyksi pukeutua paksuun yöpaitaan ja pukea miehensä pyjamaan. Niitä ei tarvitse riisua seksuaalisen aktin aikana. Näin mahdollisimman vähän ihoa altistuu.

5. Mennessään vuoteeseen naisen tulee sammuttaa kaikki valot. Siellä hänen ei pidä päästää ääntäkään, joka ohjaisi miehen hänen suuntaansa, jottei mies pitäisi sitä rohkaisun merkkinä.

6. Kun mies löytää naisen vuoteesta, tämän tulee maata mahdollisimman liikkumattomana. Optimistinen mies voisi tulkita ruumiin liikkeet seksuaalisen kiihottumisen merkiksi. Silloin, kuin seksiä ei voi estä, sitä on harjoitettava täydessä pimeydessä.

7.  Jos mies yrittää suudella naista suulle, tämän on käännettävä päätä niin, että suukko osuu harmittomasti poskelle. Jos mies nostaa naisen yöpaitaa ja yrittää suudella häntä sen alta, naisen täytyy vetää yöpaita nopeasti paikalleen, juosta sängystä ja selittää, että luonto kutsuu häntä kylpyhuoneeseen.

8. Jos mies yrittää vietellä naista hekumallisella puheella, viisas vaimo muistaa äkkiä jonkun mitättömän asian, jota kysyä mieheltään.

9. Miesten ähistessä ja puhkuessa naisen tulee maata aivan hiljaa eikä missään olosuhteissa ähkiä tai vaikeroida aktin aikana.

10. Heti miehen lopetettua aktin viisas vaimo alkaa nalkuttaa hänelle pienistä tehtävistä, jotka toivoo miehen suorittavan seuraavana päivänä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!