10. heinäkuuta 2010

Yöjuttuja

 
Tänään oli taas niin hellepäivän tuntu, että lähettiin pelaamaan piitsiä. Otin tietenkin kameran sinne mukaan, että saan jotain matskua, mutta sitten aurinko meni vähän pilveen ja en meinannu jaksaa enää kaivaa sitä kameraa. Ja sitä paitsi oikeestaan yritin pelata. Mutta teen siitä paikasta vielä joskus jutun, se on ehkä hienointa koskaan.

Sieltä tultiin sitten nopeeta kotiin, käytiin vaan hakee Alanyasta pitsaa, koska muistettiin ettei oltu syöty koko päivänä ja illaks lähettiin taas menemään. Mentiin trikkaamaan. Koska oon viimesimmäksi keskittyny saamaan takaperinkuperkeikan menemään nappiin, en ottanu tuota trikkausta niin tosissani ja keskityin kuvauspuoleen. Illalla myös vähän käytiin saunassa ja jotku ui purossa, mutta minä en niin jaksanut uida ja katsoin sitten rannalta. Yöllä pojat kävi vielä juoksemassa pellolla, koska se on niin siistii!





Ai niin ja sitten siellä oli semmoinen peikko, jolla oli toinen puoli naamaa ihan mustana, niin veikattiin että se ois ollu jossain tappelussa. Se oli ihan hienoo kans. Nyt vois olla hienoo mennä nukkumaan, koska huomasin, että kello on jo kohta neljä. Onneks hoksasin äsken pitää ulko-ovea auki, niin saatiin talo vähän viilenee. Enää ei oo kun reilu 25 astetta sisällä. Nyt saattaa voida jo nukkuakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!