20. elokuuta 2010

Luovutusvoitto syksylle

Kun nyt lähdettiin bongailemaan näitä syksyn merkkejä,  niin jatketaan nyt ihan urakalla ja pistetään kerralla ranttaliksi! Tää alkaa olla jo melko karua tekstiä, joten ehkä vain huokaisten antaudun syksylle..


Aikomuksena oli lähteä katsomaan Sisko tahtoisin jäädä. Ennen leffaa käväisin pikaisen pyörälenkin Batmanin kanssa ja totesin, että pitkähihainen puuvillapaita ja villapaita yhdessä eivät enää riitä. Todiste 1: Huivi. En käytä huivia kesällä, niin coolia kun se voisikin olla. Kesällä kuuluu olla vähissä vaatteissa. Huivi ei ole vähä vaate.


Todiste 2: Nahkatakki. En käytä nahkatakkia kesällä, koska minun nahkatakkini on enemmän syksyversio. Todisteena se, että sen saa näyttämään hyvältä vain huivin kanssa ja nyt katso edellinen kohta. Kesänahkatakki ois jees. Paitsi että kesällä ei käytetä takkia, koska takki ei ole vähä vaate.


Ja sitten. Todiste 3: Lapaset. Varauduin jo siihen, että leffan jälkeen on kylmä ajella kotiin. Ja olisinko edes voinut olla oikeassa. Saatoin vain kiittää itseäni fiksusta ratkaisusta ottaa lapaset mukaan laukkuun. Ja neljäntenä extratodisteena saappaat. Tein ratkaisut säärystimien ja saappaiden välillä ja valitsin ihanat saappaani, jotka löysin viime talvena äidin kätköistä ja totesin niiden olevan liian kylmät talveen ja liian ihanat kevään loskakeleille. Että näin.

Alan olla vähän (Huom! Vähän.) innoissani tästä tulevasta syksystä. Ja nyt sitten jatkan nauttimista ja lähden kylmään yöhön Tommia vastaan ja toivon, että VR olisi kerrankin ajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!