8. elokuuta 2010

Myrskysi

Eilen oli luokkakokous. Kuvia en oikein jaksanut ottaa, vaikka kamera olikin mukana. Mutta julkaisen tämän ainoan, joka ei lentänyt karsinnassa roskakoriin. Tämäkin on vino, joska jouduin tukemaan kameran vinoon pöytään.


Tuolta asuntoauton takaa tuli ihan järkyttävä ukkonen ja yritin kuvata salamointia. En kuitenkaan onnistunut ikuistamaan kuin pelkkää välkettä, oli ehkä vielä liian kaukana tuo rintama. Eli siis toi vaalea taivas tuolla on salamoiden valoa. Mutta ihan hullua! Taivas välkehti koko ajan ja sää oli täysin tyyni siihen saakka, että tuo pilvi oli suoraan päällä. Ja kun se siirtyi kilometrin eteenpäin niin taas oli täysin tyyntä. Hullua! Oltiin siis peruskoulun luokkatapaamisessa täällä paikallisella leirintäalueella. Istuttiin pihakodassa ja odotettiin, milloin rysähtää koivu niskaan. Otin myös huonolaatuista kännykkäkameravideokuvaa, mutta en tule toimeen noitten puhelimen videoitten kanssa, niiden enempään käyttämiseen tarvitsisi olla jotku ohjelmat ja kaikkee. Harmi, se ois ollu kuitenkin ihan hienoa..

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä aika mahtavan pelottava myrsky, ainakin täällä Helsingissä, tuli oikeen rytinällä mereltä päin että huh huh!!

    VastaaPoista
  2. Niinpä, mietin että siinä ois ollu helppo ottaa ihan kunnon salamakuvia, mut eihä minulla ollu ees jalustaa mukana. Ja lisäksi ois pitäny olla joku sateensuoja. :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!