5. syyskuuta 2010

Päivä kuvina nyt

Keksin aamulla taas, että vois lopultakin saada aikaan päivän kuvina. Aloitin kuvaamalla noin tasatunnein, mutta iltapäivästä en enää jaksanut välittää. Sain kuitenkin jonkinlaisen päivän kasaan, enkä ees istunu koko päivää koneella! Ja siis tosiaan, oon täällä vanhempien luona, eli ei mikään peruskotipäivä.


Heräsin kymmenen aikoihin tai jotain siihen suuntaan. Normaalina aamuna olisin aloittanut lukemalla lehden, mutta koska äiti oli varannu sen, aloitin lukemalla päivittyneet blogit.


Yhentoista aikoihin lähettiin Batmanin kans ulkoilee läheiselle pellolle. Haettiin sieltä pari keppiä, jotka iskin riviin takapihalle agilityradaksi. Nyt vaan treenii. Yritettiin jo tänään, mutta sitten Batmanille iski laiskuus ja se jaksoi juosta vain pallon perässä pujottelun sijaan.


Sunnuntain Frendit-putki on aina yhtä petollinen. Ja televisio yleensäkin. Koska meillä ei oo kotona telkkaria, niin katon sitä aina täällä kotona sitten senkin edestä. (Tai siis miten pitää toimia, jos on kaksi kotia? Selkee..)


Sitte tää facebook. Argh. Piti tehdä jotain muuta, mutta löysinkin itseni facebookista käymässä keskustelua muun muassa top5-miehistä. (Toinen Argh, joudun varmaan tekee tästä postauksen myöhemmin, koska näitä nyt alkaa olla blogeissa. Yritän olla sotkeutumatta tähän, mutta aloinkin saada listaa kasaan vahingossa. lol. Toivottavasti sitä postausta ei tulla näkemään.)


Ajattelin olla mahdollisimman epäjärkevä ja kantaa kasan äidin vanhoja lehtiä meille. Tosin ajattelin aloittaa lukemaan niitä jo täällä, että voin vaikka karsii pois ne mitä en halua. No, yhtään en sitten lopulta saanut aikaiseksi karsia, että joo. Tää päivä tuntuikin jo heti alkuun niin hyödylliseltä.





Hengattiin taas ulkona, kun aurinko paistoi. Kuvailin vähän ja heiteltiin Batmanin lempi-ikeapalloa. Söin porkkanoita äitin pellosta.


Jatkoin vielä niitten lehtien selaamista ja samalla katsoin Miehenpuolikasmaratonia. (Mistä näitä maratoneja oikein tulee?!)


Sitten lähdettiin metsästää autiotaloa, mutta ei siellä ollu kun puolukoita. Poimittiin sitten ne. Ja nyt katon Nuijaa ja tosinuijaa, ja totean, että vois olla aika mennä nukkumaan, sillä nauran tuolle leffalle ihan liikaa sen vitsien tasoon nähden.

Että semmonen päivä, tosi väsynyttä tekstiä. En jaksa ajatella nyt yhtään. Ajattelin kuitenkin julkaista enemmänkin noita puolukkareissun kuvia ensi viikolla. Äh, huomenna kouluun ja sitten taas kotiin ja sitten tiistaina taas kouluun, eli ei mitään järkeä tässä seilaamisessa, mut seilataan nyt seilaamisen ilosta. Tai jotain. Apua, onneksi leffa loppuu kohta eli nyt, voi mennä nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!