30. maaliskuuta 2011

Naisellisuus huipussaan

Sain auton täksi viikoksi käyttöön ja suunnittelin jo itselleni kivan hameviikon, mutta aamun pakkaset aiheuttivat pientä jännitystä auton käynnistymisen suhteen, joten se siitä sitten... Mutta kaikkien vastoinkäymisten keskellä voisko paremmin sattua. Just kun aloin jumittaa tämän projektini kanssa paikoillani, niin postilaatikkoon oli ilmestynyt pieni paketti kera "Tässä tilaajalahjasi, ole hyvä" -lappusen! Hämärää tässä jutussa tosin on, että en oo tilannu mitään. No, nähtävästi äiti on.


Tässä vaiheessa tulee se nolo tunnustus. Kaikki omistamani kosmetiikka meni tuohon pronssinväriseen, pari vuotta vanhaan, aikoinaan joululahjaksi saatuun pussukkaan. Ainostaan uusi puuterihuisku (Ei kuvassa.) ei sinne mahtunut. Muutamat kosteusvauriot, kynsisaksien aiheuttamat rei'ät ja muut vastaavat onnettomuudet ovat teloneet tuon sellaiseen kuntoon, että olen jo jonkin aikaa suunnitellut hankkivani kokonaan uuden meikkisalkun.



Posti siis toi tullessaan aiempaa hieman suuremman pussukan (Tosin ei aivan salkkua.), jonne kaikki kosmetiikkajuttuni uutta puuterihuiskua myöten muuttivat välittömästi! Kivaa tässä on se, että nyt saan ostettuani itselleni mahdollisesti yhden ripsivärin aiempaa enemmän. Tai siis ripsivärin ylipäätään. (Note to self: Osta se meikkivoide nyt eka, ettei tarvi enää sitä purkin pohjaa yrittää saada naamaan kiinni.)

2 kommenttia:

  1. Nätti tuo meikkipussi :) Itsekin tarvitsisin uuden!

    VastaaPoista
  2. Juu, se kyllä on. Ainoa huono puoli tuossa on, että se ei oo kovin tukeva, toisin kuin tuo entinen. :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!