9. kesäkuuta 2011

Talvikenkäkeli




Huh, mikä keli! Mutta en todellakaan valita, koska tätä oon koko pitkän ja kylmän talven oottanu. Eilisen kulutin levittämällä aurinkorasvaa ja makaamalla pihalla lukemassa lehtiä. Käytin hetken myös siihen, että lajittelin äidin vintiltä kantamia kenkiä roskiin heitettäviin ja säästettäviin. Jouduin kyllä heittää parit übersöpöt kengät pois, koska ne oli hajalla tai muuten kovin kuluneet. Muun muassa noin Snoopy-kuomat tms. ja miks nykyään ei voi löytää noin söpöjä tossuja? Alemmat tossut on ollut minulla käytössä joskus vähän kivikauden jälkeen ja nekin sai kovan tuomion. Alkoivat olla niin puhki, että minun lapset tuskin koskaan suostuisivat niitä jalkaansa laittamaan.

Siihen ne eilisen projektit sitten jäivät. Siitäkin huolimatta, että sain lopulta synttärilahjan äitiltä.




En vielä päässyt tekemään mitään kovin merkityksellistä. Pengoin äidin kaappia löytääkseni sieltä jotain tuunattavaa ja kun löysin hameen, niin äiti halus välttämättä keksiä tehdä siitä matonkudetta. En kuulema käyttäisi sellaista kukkakuosihametta kuitenkaan. Selvä. Täytynee kehitellä tässä sitten jotain muuta. Tänään en ehtinyt, koska käytin koko päivän uimapuvun etsimiseen. Ja kenkien. Oon menossa ens viikolla kylpylään (työjuttuja, eh) ja päätin, että ostan nyt oikean uimapuvun, etten taas ole ainoa bikineissä. No just, löysin yhen kivan, mutta se ei ollu yhtään sporttinen, vaan enemmän rantamalli. En siis sellaista tulis käyttää (koska se taas ei ois oikein palvellut tarkoituksessa uimapuku) ja kaikki sporttimallit oli sekä rumia että kalliita. Eikö nyt kukaan Adidas vois tehdä jotain muutakin kuin mustaa, harmaata tai tummansinistä uikkaria. Yritin myös ostaa niitä kenkiä kuukauden työharjoittelua varten, mut niissä sama ongelma. Kaikki liian rumia ja siihen nähden liian kalliita. Ja lisäksi huomasin, että oon tyhjentäny tiliä jotenki tosi tehokkaasti viime aikoina, vaikka paljoa en ookaan shoppaillu. Lisäks tänään tuli TV-lupamaksu, joten jippii.

Lähen nyt suihkuun ja sitten karkkikaupan kautta teatterileirille yövalvojaksi. Mitä ihmettä tuonne laitetaan päälle tällä kelillä, kun en jaksais taas raahata puolta vaatekaappia siltä varalta, että mieli muuttuukin yhtäkkiä tai minulla tuleekin yhtäkkiä kylmä tai kuuma tai jotain muuta yhtä typerää. Ja sitten kuitenkaan en vaihda vaatteita missään vaiheessa, vaikka mieli tekis. Elämä vaan on joskus niin tuhottoman vaikeeta.

P.s. Elämän vaikeudesta tuli mieleen päivän eläinlääkärireissu (kaikki ok toistaiseksi, mut vähän mennään takapakkia ja uus paranemisyritys käyntiin) ja siitä tajusin, miks tili näyttää niin ankeelta ja sitten tajusin, miten paljon kuitteja minulla on odottamassa vakuutusyhtiöön viemistä. Ne rahat vois ohjata suoraan säästötilille ja ostaa loppukesästä talon. Jee kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!