9. syyskuuta 2011

Syystukka


Kasvatin etuhiuksia pois koko kevään ja kesän vain todetakseni syksyn tullen, että haluan sittenkin taas otsiksen. Ja siis toi puolipitkä etureuhkahan oli ihan pätevä laitos kesällä. Sen sai nostettua ylös hiostamasta ja otsakin pääsi ruskettumaan. Mutta sitten tuli tää syksy ja minä aloin kaivata jotain särmää. Heräsin aamulla siihen tunteeseen, että nyt täytyis toimia. Yritin hillitä itseäni puoli päivää, mut kun Jussi tuli tänne parturoitavaksi, niin sorruin. Ja kun Jussi sitten lähti, niin kaivoin sakset esille.


Minun hiuksissa on se ikävä puoli, että tuossa about keskellä (mut ei kuitenkaan keskellä vaan typerästi siinä just vieressä) otsaa on melko voimakas pyörre. Jakauksen voi tehdä vaan yhteen kohtaan, joten yleensä aina pidän etuhiuksia ylhäällä. No, lyhyissä etuhiuksissa näin ei voi tehdä, eikä se oikein olisi järkevääkään, koska koko etuhiusajatus vesittyisi. Niinpä joudun nyt sitten joka hemmetin pesun jälkeen asettelemaan ja kuivattamaan noi etuhiukset tuolle mallilleen ja ehkä vielä säätää niitten kanssa kuivanakin. Mutta itsepähän tätä kerjäsin. Ja itse asiassa hyvin kerjäsinkin, leikkasin pituudesta nimittäin pari milliä liikaa pois ja nyt tuon pyörteen kohdalla näyttäis siltä, että hiukset on paljon lyhyemmät kuin toisella puolella otsaa. Ja tämä siis siksi, että toi pyörre nostaa hiuksia ylöspäin. Onneks nää kasvaa melko pian ja kohta oon jo kiroamassa, että taas pitäis leikata.


Toistaiseksi en kadu, mutta oishan tätä voinu toki miettiä pitempään, nyt kun kuitenkin yritin noita kasvattaa pois... Mut hei, toisaalta ne ei ois koskaan saavuttanu tuota kokonaispituutta ja ne ois ollu aina sellaiset typerät puolimittaiset sivuhiukset, ellen nyt keksis kerrostaa tuota päätä jossain vaiheessa. (Ts. siinä vaiheessa kun minulla on varaa mennä kampaajalle eli joskus ens vuonna, ellen satu voittaa lotossa jollain ihme säkällä. En nimittäin ees lottoa.)


Ja loppuun vielä DIY-vinkki: Tee se itse -viikset. Aika päheet ja eipä varmaan kyseltäs enää papereita, kun kyllähän noi tekee ikää lisää joku 30 vuotta! Sattuipa tää viikonloppu tähän sopivasti, että eikun testaamaan! Pitäkää tekin hauskaa!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!