24. helmikuuta 2012

Pilkkilukemista!


Painin tänään itseni kanssa kaupassa siitä, voinko ostaa cashewpähkinöitä. Perustelin ostosta proteiineilla, minipussilla (koska meidän kaupassa ei minun onnekseni myydä isoja) ja vaikka millä, kunnes hoksasin, että tänään on perjantai. Ja perjantainahan on sallittua ostaa vähän herkkuja. Etenkään kun en ole käyttänyt tätä perjantaiveruketta aikoihin.

Lisäksi oon ollu töissä tosi ahkera, joten eikö silloin ansaitse pienen palkkion? Oon heittäyty mm. mäenlaskuun niin tunteella, että napsautin lonkkani ja tänään on muutenkin ollu lihakset kipeinä eilisen jäljiltä. Lisäksi huomenna ois vielä poikkeuksellinen lauantaityöpäivä, joten tulee taas ulkoiltua.


Oon muutenkin elänyt nyt aiempaa terveellisemmin. Tai ainakin uskottelen itselleni niin, koska juonhan päivittäin vähintään kupillisen vihreää teetä... Sehän tunnetusti saa aikaan sen, että aineenvaihdunta kiihtyy valonnopeuteen ja ja vatsaan ilmestyy sixpack viikon sisään ja elät vähintään 130-vuotiaaksi. Ja mitä näitä nyt on. Lisäksi vielä päivittäinen monivitamiini- ja hivenainepilleri, niin tarviiko sitä enää muuta tehdäkkään.

Jätän ehkä mainitsematta päivittäisen keskivartalotreenin, jonka tekemättä jättäminen aiheuttaa jatkuvaa alaselän kipua. Eikä auta, vaikka kuinka vetäisi naamaan vitamiinia ja hivenainetta ja särkylääkettä toisensa perään.


Ja loppuun vielä pakko heittää haaste. Kuulin eilen maailman hauskimman jutun. Minun blogi on kuulema hyvää pilkkilukemista. Siis pilkkiminen, tiijättehän, kun istutaan jäällä sen rei'än vieressä, siima vedessä ja odotellaan, että nykäisee. Jos jollakulla on heittää jotain yhtä hauskaa ja käsittämätöntä tai ehkä vielä jotain hurjempaa, niin lupaan keksiä siitä palkinnon! Veikkaanpa, että tuo palkinto ei ihan pikkukummassa irtoa! Mutta jos joku uskoo voivansa pistää paremmaksi, niin kysymys siis kuluu, että missä tilanteessa/paikassa/yhteydessä tätä blogia kuuluu sinun mielestäsi lukea?

4 kommenttia:

  1. Blogin lukeminen pilkillä?! Jo on aikoihin eletty! :DD Herttinen... :D
    Tuosta on kyllä melko mahdoton pistää paremmaksi, enkä edes yritä, sillä minä luen tätä blogi (ja kaikkia muitakin) koulutehtäviä vältellessä, mikä lienee yksi maailman yleisimmistä bloginlukutilanteista... Mitenköhän ne ennen vanhaan teki, kun ei huvittanut lukea tenttiin tai kirjottaa esseetä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaisin, että ennen on siivottu. Ite ainakin muistan harrastaneeni sitä lukioaikaan koeviikoilla, vaikka muuten siivoaminen on minulle melkoisia ponnisteluja vaativa toimenpide. :D

      Poista
  2. Tää ei ehkä oo niin hauska ja hulvaton, mutta tän blogin lukeminen on todella miellyttävää ajankulua, kun on edellisenä iltana tullut ryöstetyksi Filippiineillä ja pitää lepopäivää työharjoittelusta hoidellakseen niin fyysisiä kuin henkisiä ruhjeita...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!